Vælg sprog

Log ind eller opret dig som bruger

  • Få overblik over dine abonnementer
  • Se, hvornår du har benyttet dig af Falck
  • Skyd genvej til bestillinger
  • Få gode råd om, hvordan du får mest ud af dit abonnement
Brugernavn:
Adgangskode:
Close

Uddannelse i Falck

- din adgang til en udfordrende karriere

 

Det kræver mænd og kvinder af en særlig støbning at redde liv og kunne skabe tryghed omkring sig, når noget utrygt sker. Du skal kunne holde hovedet koldt og hjertet varmt. Du skal have overblik, når andre mister det. Og du skal trives med at virke i ”orkanens øje” mens du hjælper og skaber tillid omkring dig. Dit menneskesyn skal være positivt og fordomsfrit, så du møder alle med et åbent og imødekommende sind. Derfor lægger vi vægt på både på dine uddannelsesmæssige og personlige kompetencer, når du søger vore elevstillinger. Læs mere om de forskellige uddannelsesforløb nedenfor.

 

Ambulance

Jobbet som ambulanceredder er et udfordrende og afvekslende job, hvor du sjældent ved hvilke arbejdsopgaver og situationer, du skal håndtere bare en halv time frem. Dit uddannelsesforløb bringer dig frem til at blive enten ambulancebehandler eller paramediciner.

 

Læs mere

 

Brand

Falck har aktivt brandberedskab i hele landet. De fleste steder i Danmark er det deltidsbrandmænd, der rykker ud, når det brænder. Vi uddanner og ansætter løbende deltidsbrandmænd, der kan være på Falck-stationen inden for 5 minutter. 

 

Læs mere

 

Vagtcentral

På vores vagtcentraler ringer kunderne, når de har brug for din hjælp. Du ved aldrig, hvad det næste telefonopkald indebærer og derfor får du en grundig uddannelse, så du kan klare alle situationer.

 

Læs mere

 

Kontorelev

Som kontorelev i Falck får du et grundigt indblik i forretningen Falck, og alt det, der skal til for at drive en stor og effektiv servicevirksomhed, der hjælper tusindvis af danskere hver eneste dag.

 

Læs mere      


+Free delivery all days
+14 days sale or return
​​First aid kit
First aid course
Roadside assistance
​Working at​ Falck
Meet the people 
Vacancies
followus.png

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik