Vælg sprog

Log ind eller opret dig som bruger

  • Få overblik over dine abonnementer
  • Se, hvornår du har benyttet dig af Falck
  • Skyd genvej til bestillinger
  • Få gode råd om, hvordan du får mest ud af dit abonnement
Brugernavn:
Adgangskode:
Close

Falcks bidrag til Talent100 år 2011-2013

​Berlingske Nyhedsmagasin udgiver hvert år Talent100 listen – en liste med 100 danske talenter, der er højst 35 år og på grund af deres særlige faglige forudsætninger, ledelsesmæssige evner og resultater, har udmærket sig i deres nuværende karrierer.


Vi er stolte af, at Falck har haft talenter på listen tre år i træk:

 

Daniel Hummel 2013
Director of strategy & commercial i Falck TravelCare, kom med på listen under kategorien “Ledelse”. Daniel får bl.a. ros for at være en inspiration for medarbejderne og har været med til at udvikle Falck TravelCare helt fra begyndelsen i 2009, hvor det kun var ham og Carsten Vraa-Jensen. I dag er Falck TravelCare et hurtigt voksende område i Falck og har nu 250 medarbejdere.


Charlotte Sejr 2013
HR afdelingsleder i HR Danmark, kom med på listen under kategorien ”Kommunikation & HR”. Charlotte får bl.a. ros for at kunne overskue og systematisere det komplekse – en styrke, som hun har haft mulighed for at bruge både i sin tidligere rolle som produktudviklingschef i Assistance og nu med lederudvikling og projekter i HR Danmark.


Læs artiklen om Charlotte Sejr

Css.jpg

Laura Lee Rindom Jensen 2012
Salgschef for Abonnementssalg i Assistance. Laura startede som studentersælger, blev leder i Falck som 25-årig og er i dag leder for 225 sælgere.  Udover evnen til både at gå i detaljen og samtidig have det store overblik, der gør hende i stand til at angive nye veje i salgsarbejdet, er Laura også et udpræget konkurrencemenneske. Og det er dette konkurrencegen, hun selv mener, der er hendes drivkraft.
Laura lee.jpg

Niels Thorup 2011
Regionsdirektør for region Syd i Emergency DK. ”Ambulancechef med X-Factor” er overskriften på den artikel, der blev skrevet om Niels. Det er gennemgående i anbefalingerne, at Niels udover de resultater, han har opnået, er kendt for sin humoristiske sans, sin dynamiske, positive, konstruktive og bestemte personlighed samt idérige og inspirerende måde at være på. Siden nomineringen er Niels blevet udnævnt til Regionsdirektør, og han er dermed et eksempel på, at man kan nå langt i Falck, hvis man har både ambitioner, talent og viljen til at arbejde hårdt.
Niels.jpg

+Free delivery all days
+14 days sale or return
​​First aid kit
First aid course
Roadside assistance
​Working at​ Falck
Meet the people 
Vacancies
followus.png

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik